terima kasih kerana sudi melawat blog serba serabut ni :)

Wednesday, 19 June 2013

life

hah ! taraaaa !
yeayyyy dpt gk update jup :P
baru free dari kesibukan hidup . ceit :D haha , 
ayat nak sedap sajaa ,
actually baru egt password blog , ahaa :D
pelupa susah betul ,
ada ubat untuk menangani masalah pelupa ? ngee ~
takda niat nak bermadah panjang ,
tp rasa macam rajin jea menaip , hihihi :)
ehhh , hahhh , did u know life after SPM is so HARD .
yaaa u must believe me !
this is reality ,
k mls nak speaking , tak pandai , hihi ,
hmm lpas spm semuanya menjadi lebihh mencabar , segalanya k ,
dimana nak fikir nak sambung belajar ke tak ?
then bila nak sambung kat mana ?
sanggup ke nak g jauh dari family ?
everything kena fikir ,
macam aku , 1st choice mengharap upu tp sungguh menghampakan aku tak dapat pun ,
form 6 ? aku memang taknak ,
then tunggu punya tunggu , rayuan upu pun tak dpt ,
hehehe ksian aku :)
so lastnya p swasta lei , nak buad macam mana kan :)
k stop pasal tu sekejap .
hah lg lpas spm takda lg saat-2 indah dgn kgkawan di sekolah ,
hmm , time skola beria ckp
''tak sbr nak habis skolahh ! tensen skolah !''
yaaa tu ayat time skolah , aku pun selalu ckp cm tu ,
tinkkk ! nk sgt abeh skolah amek kau !
mula da ayat 
''rindu sekolah ,rindu cikgu , kt sekolah semua sama-2 , kena marah pun sama-2''
sweet kan :D
tp lpas spm JGN MIMPI nak dpt semua tu dah :')
semua bwk haluan masing-2
ngn kgkawan pun terpisah , sedih !
memang lah org ckp
''takpe kt tmpat baru nanti dpt kawan baru''
hello miss n mr did u know kawan lama yg kita dah biasa tak sama dgn kawan baru .
kawan lama yg kita dah biasa senang kita nak bkomunikasi , dia macam mana pun kita dah tau .
cam kgkawan skolah aku semua THE BEST lha !
otak gila-2 , sembang pun memang best lha ! superbb ,
yaaaa 5sc smkdas batch 95 mang best sgt :D
especially my gang lha ,
zue - hah dia nih otak gegela cm aku , dgn dia mang best lha , huuu dia lha ajar aku jd kaki tgok wyg :P
best dating ngn dia kt panggung wyg , kikiki , kteowg kalau jalan dah tak egt penat dah :P
balik bru rasa penat , haha , hmm aku rinduu diaa :'(
kt skolaa dia lha membe seblah  aku smpai lhaa abes skola . 
selalu gosip , hahahaha :D
rindu nak dating ngn diaaaaaaaaa :(
skg dia blaja kt matrik kedah , jauh tu beb ~ perakk --->kedah
rindu gilaaa kt dia !!!!!!!!!!!!
sygs dia !
hope success ! bole jd doktor nanti :)
berusaha yg sygss , i love you sahabat
then
faa - yaa ni pun otak gegela , kikiki , ratu lawak :P #amik dpt title huuu ~
dia heroin kami , ahak ,
dia ada lg kt ipoh ni :D
eheee dia sahabat yg ohsemmmm :D dia unik , tp biar aku je tw :)
ngee sygs dia !
smoga bjaya capai cita-2 yaaa :D
then
raja - hah nih heroin time belajar ,
byk bharap n mntk tlg kt dia ,
dia genius  , straight A beb ,
huu , lps spm mang susah gila nak jumpa dia , diaa busy ~
t dia g blaja kt cyberjaya , hmm jauh jgkk , amk medik , smoga bjaya jd doktor :)
yaaaa diorang bertiga ni kekuatan aku , aku byk bgantung ngn diorang , sampai aku rasa aku tak bole takda diorang , sebak woii ! :'/
tp aku kena berdikari jugakk , sampai bila aku nak bergantung ngn diorang kan ?
diorang sahabat aku selamanya ,
aku takkan lupa diorang ! ni janji aku ,
lainlah kalau aku hilang ingatan ke apa aku mintak maaf lhaa ea :(
tp aku takkan lupa korg ,
mcm-2 pahit manis dlm pshbtn kita :')
gadoh lama-2 pun last berbaik , gadoh teruk macam nk perang pun berbaik , kuatkan ikatan kita :')
hmm . 
huuuu bila kita bkumpul mcm-2 cte  kuar sampai sakit perut ketawa , happy sgt-2 
kt skolah kita geng pss , ahakk tugas sama-2 ,  best ,
balik skolah p makan megi sama-2 smpai guard marah balik lambt :P
haha tp apa nak kisah kan  , otai hahahaha , ,
haha :D
bila homework tak siap mula lah copy-2 haha , #kantoi pulak dah , kikiki , n aku lha yg paling byk copy homework aku rasa , haha maklum lah aku ni memang malas wt homework , mls study , beza sungguh ngn kgkawan aku yg rajin ni , hihihi :D
hihi bila empat-2 tak siap cari org lain punya hw yg da siap :P
kehkeh kalau takda kita tunggu sama-2 kena marah , haha ,
hihihi :)
kalau nak cerita memang banyak sgt-2 benda yg kita lalui bersama ,
aku sygs sgt-2 kat korg ,
hope korang tak lupa aku ea :')
aku taknak kita lost contact , serius ni benda aku paling takut :(
hmm hope tak terjadi benda tu ,
apa-2 pun aku doakan korg berjaya capai cita-2 korang :)
SAHABAT SELAMANYA 

No comments:

Post a Comment

komen lah sini ^^

terima kasih , tenkiu , syukran :D

v.i.p :D